EN NY BANK I SPANIA
FOR UTLENDINGER

BANK TJENSTER

Konto, kort, valuta vekskling

FORSIKRING

Sikre din bolig i Spania

SPAR PENGER

Rimeligere strøm, alarm, internett

UTLEIE

Utleie med sikkerheten til en bank

Hva er Bueno?

En ny digital bank som snart lanserer i Spania

Du har kanskje hørt om Revolut, Monzo, N26 - dette er 100% digitale banker som utfordrer tradisjonelle banker. Bueno lanserer i 2021 en digital bank med visjon om å gjøre det super enkelt å administrere eiendommen din i utlandet. Våre tjenester er tilgjengelige for utlendinger som eier eller leier bolig i utlandet, eller som ønsker å kjøpe bolig i Spania.

Spanske banker er trege, dyre og ikke veldig kundevennlige. Vi endrer alt dette. Bueno er enkel å bruke, 100% online, og vårt mål er å spare deg penger. Du sparer ikke bare penger på bank tjenester (du vil spare mye der), vi vil sørge for at du har de beste prisene på alle boligutgiftene, samt på andre utgifter, noe som kan sparer deg hundrevis av euro per år. Bueno får sine inntekter fra en lav månedlig avgift, en kostnad du enkelt vil dekke inn med de besparelsene vi tilbyr deg. Med Bueno vil du ha GRATIS bank i Spania.

En bank du kan stole på

Som en digital utfordrerbank kan vi tilby de fleste tjenestene du forventer fra en bank. Det som virkelig skiller oss fra tradisjonelle banker er vår innovative bank plattform som gjør det mulig for oss å tilby en enklere bank hverdag til en brøkdel av kostnaden.

100% online

Det tar mindre enn 10 minutter å åpne konto, dette ordner du hjemmefra. Utfør alle bank tjenester på PC/mobil.

100% sikker

Bueno tilbyr lisensierte bank og forsikringstjenester; vi er like sikker som tradisjonelle banker.

En Europeisk bank

Vi lanserer i Spania, men etter hvert som vi vokser vil Bueno bli en bank for bolig eiere over hele Europa.

Vår pris modell

Prisene våre er basert på størrelsen på boligen din og type eiendom. En liten leilighet har færre variabler enn et stort hus, dine besparelser øker for større eiendommer. Vi mener dette er en rettferdig modell, vårt mål er alltid å maksimere besparelsene dine samtidig som vi leverer de beste bank tjenestene.

De fleste boliger vil spare fra €300 til €800 per år som kunde hos Bueno.

Bli eier i Bueno

Vi inviterer våre første kunder og samarbeidspartnere til å bli medeiere i Bueno
Skap finansiell trygghet gjennom å eie aksjer i framtidens bank for din bolig

Besøk vår investor web for å lære mer

Bli en av de første som får tilgang til Bueno

Sørg for at du registrerer din interesse i dag; vi kan kun akseptere et begrenset antall kunder i starten for å sikre at vi leverer en førsteklasses kundeopplevelse. Vi går live i begynnelsen av 2021, det tar tid å bygge en ny bank, men vi vil holde de som registrere seg oppdatert på fremdriften og gi deg beskjed så snart man kan registrere sin Bueno konto.

Språk